Kidskorf

Het onderwerp ledenwerving prijkt steeds vaker op de agenda’s van sportbesturen. De sportverenigingen moeten steeds creatiever en vroeger aan de slag met dit onderwerp. Het Koninklijk Nederlandse Korfbalverbond heeft enkele jaren geleden de ‘Kangoeroe Klup’ geïntroduceerd. Voor korfbalverenigingen een unieke kans om kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 6 jaar kennis te laten maken met de sport korfbal.

Om u als korfbalvereniging te ondersteunen in ledenwerving en het ledenbehoud bieden wij u een uniek product. De zogenaamde ‘Kidskorf’ is al een groot succes bij meer dan vijftig korfbalverenigingen in Nederland. De veelzijdige korfbalpaal zorgt voor veel speelplezier bij de jongste korfbaljeugd.

Peuterspeelzalen en buitenschoolse opvang
Niet alleen voor korfbalverenigingen is de Kidskorf interessant. De Kidskorf zorgt eveneens voor veel speelplezier bij peuterspeelzalen en buitenschoolse opvang. De speelpaal is na gebruik eenvoudig én snel op te bergen.

Specificaties
De Kidskorf heeft op vier verschillende hoogtes, tussen de 1.5 meter en de 2.5 meter, korven hangen. Hierdoor is de Kidskorf uitermate geschikt voor de ‘kangoeroeclubs’ van de Koninklijk Nederlandse Korfbalverbond. Korfbalverenigingen kunnen de standaard wedstrijdkorven en voetplaten gebruiken, deze worden niet meegeleverd. Multikorf.nl biedt u wel de mogelijkheid om kunststofkorven in diverse kleuren mee te bestellen: geel, groen, rood, blauw, paars, oranje en roze.

Meer informatie
Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u contact opnemen met info@multikorf.nl. Wij streven er naar u binnen één werkdag van alle informatie te voorzien.

Published on