Wandbeugel en Muurbeugel

Heeft u ruimtegebrek in het speellokaal of in de sporthal? Wilt u de succesbeleving tijdens de les vergroten? De wandbeugel van Multikorf.nl hangt u eenvoudig in het klimrek. Zo bespaart u niet alleen ruimte, u hangt de wandbeugel ook nog eens op de ideale hoogte. Doordat elk kind een doelpunt kan maken vergroot u de succesbeleving.

Bij de wandbeugel kan de bijbehorende kunststofkorf meegeleverd worden. De officiële kunststofkorf is verkrijgbaar in de kleuren geel, blauw, rood, groen, oranje, paars, roze en wit. De kunststofkorf heeft een diameter van 40 centimeter. Om de succesbeleving nóg meer te vergroten kunt u kiezen voor de Kangoeroekorf. De Kangoeroekorf heeft een diameter van 60 centimeter waardoor het scoren van doelpunten eenvoudiger wordt. De Kangoeroekorf is eveneens verkrijgbaar in de bovenstaande kleuren.

Bent u op zoek naar een creatieve oplossing voor een extra sporttoestel op het schoolplein? De muurbeugel hangt u eenvoudig aan de muur van uw schoolgebouw. Dit bespaart ruimte op uw schoolplein waardoor er nog genoeg ruimte overblijft voor overige toestellen en/of schoolplein spellen. De kunststofkorf/kangoeroekorf kunt u eveneens kiezen uit de bovenstaande vrolijke kleuren.

Bent u geïnteresseerd geraakt of wilt u meer informatie ontvangen? Via de contactpagina kunt u vrijblijvend meer informatie opvragen.

Published on